Bekijk
Scroll

Afspelen

Over dit project

Een vakantiegevoel creëren in een buitenruimte geheel passend bij de karakteristieke uitstraling van de woning. Een gezellige plek om sociale contacten te onderhouden en waar een groot gezelschap kan vertoeven. Er moet ruimte zijn voor functionele zaken zoals een carport en een berging maar ook speelgelegenheid voor de toekomstige kids.

Verblijven

Een centraal gelegen zwembad met aan één zijde het poolhouse welke jaarond gebruikt kan worden en aan de andere zijde een zomerterras aan de woning. Op het zomerterras worden schaduwdoeken toegepast waardoor er op subtiele en transparante wijze schaduw gecreëerd wordt. In het poolhouse kan overdekt genoten worden van de buitenruimte en het ruime zwembad. De plek voor te zonnen mag bij een zwembad uiteraard niet ontbreken en wordt hier uitgevoerd in een hardhouten vlonderterras.

Spelen en functionele inrichting

Het design is opgesteld met het oog op eventuele kinderen in de toekomst. Een bestaand hoogteverschil naar een kelder wordt omgetoverd tot een heus kinderspeelplek, met glijbaan en speelse trappartijen. In de kelder wordt een game-room gerealiseerd voor zowel jong als oud en bij de aangelegen buitenruimte wordt hier een chill-/stookplek gerealiseerd. Een carport in dezelfde stijl als het poolhouse zal aan de meer functionele zijde van de buitenruimte gesitueerd worden.
Logo Drissen Design
Menu