Bekijk
Scroll

Afspelen

Over dit project

Een heus stadstuintje, hoogwaardig & cosy ingericht. De bestaande hoogtes worden omgevormd tot werkelijke etages waarbij elke etage haar eigen functie krijgt: 1. Living 2.Chilling 3.Relaxing. Door een sterke vormgeving en inrichting worden alle etages zowel in functie als esthetiek met elkaar verbonden.

LEVEL ONE

Living! Deze cosy plek dient als verlengde van de woon- leefkeuken. Hier zal worden gegeten en geborreld met het hele gezin. De smalle opzet van het perceel tussen de hoge gebouwen maakt deze plek de meest ideale plek voor deze functie omdat er al veel schaduw is.

LEVEL TWO

Chilling! De mancave en wijnkelder staat in verbinding met de tuin en met name met het living deel. De entree van de wijnkelder krijgt een 'franse' sfeer.

LEVEL THREE

Relaxing! Het hoogste en daardoor meteen het meest zonnige deel wordt het zwemgedeelte. Er wordt hier enkel hout rondom het zwembad toegepast in zowel de vlonder als de schuttinge. Door het gebruik van diverse maten potten en verschillende planttypen wordt ook hier een cosy sfeer gecreëerd.
Logo Drissen Design
Menu